Κτήμα Αλωνάκι logo

Tο 2o XTERRA Greece Championship επιστρέφει στη Λίμνη Πλαστήρα στις 21 Ιουνίου 2014 !

Μία μοναδική βραδυά μας χάρισε ο Φίλιππος Πλακιάς, πλαισιωμένος από τους Μέγα Πυργιώτη και Δημήτρη Ανυφαντή, το Σάββατο 7 του Σεπτέμβρη.

Φωτογραφίες από το 1ο Παιδικό Ορειβατικό Camp που διοργάνωσε το Κτήμα Αλωνάκι από 15-21 Ιουλίου 2013

Δραστηριότητες με τα παιδιά του αθλητικού συλλόγου "Πλαστήρας", από την επίσκεψη τους στο Κτήμα Αλωνάκι.

Εικόνες από την ημερήσια επίσκεψη του Δημοτικού Σχολείου Καρδιτσομαγούλας στο Κτήμα Αλωνάκι.

Φωτογραφίες από την ημερήσια επίσκεψη που πργαμτοποίησε το 3ο Γυμνάσιο Καρδίστας στο Κτήμα Αλωνάκι

Την Παρασκευή 1 Μαρτίου, η πέμπτη τάξη του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπάκτου επισκέφθηκε το κτήμα Αλωνάκι.

Δάσκαλοι και παιδιά είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την περιοχή, και να απολάυσουν μία ημέρα με υπάιθρια παιχνίδια και δραστηριότητες που οργανώσαμε γι αυτά.

  Σε μια πλαγιά, που καταλήγει στο πιο όμορφο κομμάτι της Λίμνης Πλαστήρα, κοντά στο φράγμα και στο σημείο που αναπτύσσεται το νησάκι Νιάγκα, βρίσκεται το "ΚΤΗΜΑ ΑΛΩΝΑΚΙ". Πυκνό δάσος μικτής βλάστησης  ελάτης και δρυός σε εναλλαγή με ανοιχτά πλατώματα, συνολικής εκτάσεως 27 στρεμμάτων. Σε αυτό το υποβλητικό περιβάλλον υπάρχουν διασκορπισμένα τέσσερα οικήματα (δύο δίκλινα, δύο τρίκλινα, τέσσερα τετράκλινα), ένας καταφυγιακός χώρος, δυναμικότητας 40 κλίνων, και ένα εστιατόριο με παραδοσιακή τοπική κουζίνα και απεριόριστη θέα στη λίμνη. Σε έναν τέτοιο χώρο, πλήρως εναρμονισμένο με τους στόχους τους, αποφάσισαν οι "ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ" να εγκαταστήσουν μόνιμα τις δραστηριότητές τους.

Σελίδα 1 από 2

Ηλεκτρονική ενημέρωση για τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις - δραστηριότητες.

Το newsletter δεν αποστέλλεται σε τακτική βάση. Θα υπάρχει ενημέρωση μόνο όταν προγραμματίζονται νέες εκδηλώσεις - δραστηριότητες και πάντα με...μέτρο...