Κανονισμός Κατοικιδίων

Κανονισμός Κατοικιδίων

Κανονισμός Κατοικιδίων

Κανονισμός Κατοικιδίων

Το ξενοδόχειο μας καλωσορίζει τα κατοικίδια σας.

Κανονισμός για Κατοικίδια


Επείδη αναγνωρίζουμε την ανάγκη μας να μην αποχωριζόμαστε το κατοικίδιο μας στις διακοπές ,το κατάλυμα μας δέχεται με χαρα τους τετράποδους φιλους σας.

ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ

Ο χώρος μας επιτρέπει την παραμονή σκύλων μεγέθους αυστηρά έως 35 κιλά και γατών. Λοιποί τύποι κατοικιδίων όπως ενδεικτικά πουλιά, ερπετά, χάμστερ απαγορεύονται.

Σε κάθε ενοικιαζόμενο δωμάτιο επιτρέπεται αυστηρά η παραμονή μέχρι δύο κατοικιδίων ζώων κατόπιν συνενόησης. Eπισκέπτες με κατοικίδια υποχρεούνται να φέρουν μαζί τους ενημερωμένο βιβλιάριο υγείας του κατοικιδίου που συνοδεύουν από εξουσιοδοτημένο κτηνίατρο. Το κατάλυμα δικαιούται να ζητήσει επίδειξη ενημερωμένου βιβλιαρίου υγείας κατοικιδίου ανά πάσα στιγμή.

Η παραμονή επιθετικών κατοικιδίων απαγορεύεται ρητά. Το κατάλυμα διατηρεί κάθε δικαιώμα αποβολής πελατών που συνοδεύουν κατοικίδιο το οποίο εκδήλωσε επιθετική συμπεριφορά έναντι προσωπικού του καταλύματος ή άλλων επισκεπτών.

ΟΡΟΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ ΕΝΤΟΣ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΟΣ

  • Οι επισκέπτες είναι υπεύθυνοι για τον καθαρισμό των απορριμμάτων των κατοικίδιων τους στο εσωτερικό του καταλύματος καθώς και σε όλους του χώρους της ιδιοκτησίας του.
  • Τα κατοικίδια θα πρέπει να δεσμεύονται ή να περιορίζονται σε κάθε περίπτωση σε κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου ή επί του ακινήτου. Απαγορεύεται η κυκλοφορία κατοικίδιων χωρίς λουρί ή ασυνόδευτων κατοικιδίων.
  • Τα κατοικίδια θα πρέπει να επιτηρούνται συνεχώς και σε κάθε χώρο του καταλύματος.
  • Εάν ένα κατοικίδιο έχει μείνει χωρίς επιτήρηση και ενοχλεί άλλους επισκέπτες, θα λάβετε μια προειδοποίηση από το κατάλυμα. Ως παραβίαση επιτήρησης θεωρείται ρητά και το συνεχόμενο γάβγισμα σε ώρες κοινής ησυχίας ήτοι 13:30 – 17:00 και 21:00 – 10:00.
  • Απαγορεύεται για τους επισκέπτες να αφήνουν τα κατοικίδια τους στα μπαλκόνια του ενοικιαζόμενου δωματίου χωρίς επίβλεψη.
  • Απαγορεύεται για τους επισκέπτες να αφήνουν τα κατοικίδια τους στα δωμάτια του ενοικιαζόμενου καταλύματος χωρίς επίβλεψη.
  • Οι επισκέπτες είναι υπέυθυνοι για την τροφή και τον εξοπλισμό που χρειάζονται τα κατοικίδια τους.                                                                                                                                                                                        

ΧΡΕΩΣΗ

  • Η παραμονή των κατοικιδίων επιβαρύνεται με το ποσό των 10,00 ευρώ ανά κατοικίδιο ανά διανυκτέρευση.

        

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΕΩΣΕΙΣ

  • Εάν συμβούν ζημιές λόγω της διαμονής ενός κατοικίδιου ζώου, ενημερώνουμε τον επισκέπτη για το ποσό που οφείλεται στο κατάλυμα με βάση την έκταση των ζημιών.
  • Ως ζημιές θεωρούνται οι μη αναστρέψιμες φθορές σε έπιπλα, τάπητες, σε εξοπλισμό του καταλύματος, σε υδραυλικές ή ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις και σε άλλα αντικείμενα.